Upis u I. razred Franjevačke klasične gimnazije u Sinju s pravom javnosti u šk. god. 2014./2015.

Program:

Gimnazija

Broj razrednih odjela

Broj učenika

Predmeti koji se boduju za upis (VII. i VII. r. OŠ)

 

 

Jezična gimnazija

 

 

1

 

 

28

Hrvatski jezik, matematika, 1. strani jezik (engleski jezik), povijest, biologija, geografija

Klasična gimnazija

1

28

Hrvatski jezik, matematika, 1. strani jezik (engleski jezik), povijest, biologija, geografija

 

 

 

Ukupno:             2                        56

 

 

Više...
 
Kamo poslije OŠ

 

http://gogss.hr/UPISNA/index.html

 
Izlet u Solin i Split

 

U subotu 10. svibnja 2014. godine oko 8.30 h, 27 učenika, uz  pratnju  svojih profesorica Mihaele Miloš i Simone Atlage, krenulo je put antičke Salone i Splita. U dobrom raspoloženju i praćeni lijepim vremenom te predvođeni stručnim vodstvom profesorice Mihaele krenuli smo  u razgledavanje Salone.

 

Više...
 
Dan otvorene gimnazije 2014.

Poziv za učenike i roditelje - PDF

 
Državno natjecanje iz latinskog jezika

Na 27. državnom natjecanju iz latinskog i grčkog jezika učenica III.a razreda Gabrijela Penić osvojila je 9. mjesto u kategoriji latinski jezik za klasične gimnazije. Državno natjecanje održano je u Gimnaziji Vladimira Nazora u Zadru od 9. do 11. travnja 2014. Učenici su se natjecali u četiri kategorije iz latinskog jezika: osnovne škole, gimnazije, klasične gimnazije i strukovne škole.

Gabrijeli i njezinom mentoru prof. fra Juri Hrgoviću iskrene čestitke!

 
Međubiskupijski susret maturanata u Mostaru

U organizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije u Mostaru je 28. ožujka održan međubiskupijski susret maturanata na kojem je sudjelovalo oko dvije i pol tisuće učenika završnih razreda s područja Splitsko-makarske i Zadarske nadbiskupije te Šibenske biskupije.

Donosimo dojmove učenice Antonije Barać koja je prisustvovala susretu, zajedno s ostalim učenicima završnih razreda naše gimnazije.

Više...
 
Intervju s fra Stipicom Grgatom prigodom dodjele županijske nagrade

Prigodom dodjele nagrade Splitsko-dalmatinske županije Mješovitom zboru mladih i komornom orkestru Gospe od zdravlja intervju s fra Stipicom Grgatom vodio je fra Ante Branko Periša.

Fra Stipica, što Vama i s. Zorislavi znače ove nagrade, a što Mješovitom zboru mladih?

Ukratko, svima nam znače puno, nevjerojatno puno. Ovo je zapravo ogromno i rijetko priznanje, ali i potvrda da je naš dugogodišnji i zajednički rad, uzet u cjelini, uistinu nešto vrijedio. Dobiti istovremeno ovakve dvije prestižne nagrade zvuči nevjerojatno. Stoga smo duboko zahvalni našoj Županiji i Gradu što su prepoznali ulogu i trud ovih mladih ljudi koji su kroz dvadeset godina kontinuiranog rada u zboru i orkestru župe Gospe od Zdravlja utkali dio svoga života i to ne samo za svoju osobnu izgradnju već i za dobrobit šire društvene zajednice kao takve.


 

Više...
 
Nagrade Splitsko-dalmatinske županije uručene fra Gabrijelu H. Jurišiću i fra Stipici Grgatu

Na početku proslave svečanog obilježavanja Dana Splitsko-dalmatinske županije, u ponedjeljak 14. travnja 2014., pozdravne govore održali su gosp. Petroslav Sapunar, predsjednik Županijske skupštine, i gosp. Zlatko Ževrnja, splitsko-dalmatinski župan. Himnu RH i svečanu pjesmu SDŽ izveo je Mješoviti zbor mladih i komorni orkestar Gospe od Zdravlja.

Nagrade Splitsko-dalmatinske županije dodijeljene su i Mješovitom zboru mladih i komornom orkestru Gospe od Zdravlja pod vodstvom mo. fra Stipice Grgata i s. Zorislave Radić za promicanje sakralnog zbornog pjevanja i prigodom 20. obljetnice djelovanja i fra Hrvatinu Gabrijelu Jurišiću – nagrada za životno djelo.

Više...
 
Državno natjecanje iz matematike

Učenici naše gimnazije Mirna Vučemilo (III.b) i Branimir Plavša (IV.b) sudjelovali su na državnom natjecanju iz matematike koje se održalo u Šibeniku od 2. do 4. travnja 2014. U kategoriji trećih razreda Mirna je postigla osmo mjesto, a u kategoriji četvrtih razreda Branimir je postigao jedanaesto mjesto.
Mirni, Branimiru i njihovoj mentorici prof. Mariji Ivišić srdačno čestitamo!

 
Poziv na državno natjecanje iz latinskog jezika

Na državno natjecanje iz latinskog jezika pozvana je učenica Gabrijela Penić (III.a).

Čestitamo Gabrijeli i njezinom mentoru prof. fra Juri Hrgoviću te im želimo puno sreće na državnom natjecanju koje će se održati u Zadru od 9. do 11. travnja 2014. godine.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 32

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas39
Ovaj mjesecOvaj mjesec982
UkupnoUkupno976619

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 4