Ovogodišnji Europski tjedan mladeži u Njemačkoj

Na adresu naše gimnazije stigao je dopis Franjevačkog instituta za obrazovanje (Franziskanisches Bildungswerk) iz Njemačke kojim se nudi da troje do četvero učenika naše gimnazije sudjeluje na ovogodišnjem Europskom tjednu mladeži (Europäische Jugenwochen) koji će, sad već tradicionalno, organizirati taj Institut naljeto od 24. 7. do 5. 8. 2011. Donosimo prijevod dopisa i pozivne letke s programom na njemačkom i engleskom jeziku.

 

 

 

 

OBRAZOVANJE
SAVJETOVANJE
SUSRET

Poštovane dame i gospodo,
kao i svih proteklih godina i ove godine Franjevački institut za obrazovanje (FRW) organizira ljetni Europski tjedan mladeži u Waldmünchenu pod motom: „Europerience – Enjoy Diversity“ – „Euro-iskustvo – uživaj u različitosti“. Želimo time ponovno pružiti mladima iz različitih europskih zemalja mogućnost  za međusobno bolje upoznavanje, za učenje jednih od drugih, za razmjenu mišljenja  i sve to uz zajedničku zabavu. 
Posljednjih godina bila su to kako za mlade tako i za one koji su na njih pazili jedinstvena i nezaboravna iskustva pa se nadamo da će tako biti i ove godine.
Jako bi nas  veselilo kada bi i ove godine troje do četvero mladih iz Vaše škole u dobi od 16 do 22 godine sudjelovali na europskom tjednu. Stoga Vam šaljemo nekoliko pozivnica s molbom da ih dostavite mladima. Rok prijave je 30 svibnja 2011. Bilo bi dobro kada bismo još prije dobili povratnu informaciju o tome kakav je interes kod Vaših mladih za ovu ponudu.

Za sva daljnja pitanja i objašnjenja možete nam se obratiti  na sljedeću email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zahvaljujemo Vam na suradnji i angažmanu. Srdačan pozdrav iz Franjevačkog instituta za obrazovanje!

Julia Marggraf
(Voditeljica Franjevačkog intstituta za obrazovanje)

 

Pozivni letak na njemačkom:

 

Pozivni letak na engleskom:

 

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas128
Ovaj mjesecOvaj mjesec3908
UkupnoUkupno1012341

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13