Započela nova nastavna godina 2011./2012. na našoj gimnaziji

U ponedjeljak 12. rujna započela je nova nastavna 2011./2012. godina na našoj gimnaziji.

Najprije su u 8 sati održani sati razrednih zajednica na kojima su razrednici pozdravili učenike na početku nove radne godine i priopćili im informacije o odvijanju povoga radnog dana i prvoga radnog tjedna.

Nakon toga u 9 sati slavljena je sv. misa sa zazivom Duha Svetoga u crkvi Gospe Sinjske. Misu je predvodio i izrekao prigodnu homiliju provincijal dr. fra Željko Tolić. S njim su suslavili svi profesori svećenici na čelu s ravnateljem i provincijski vikar, sinjski gvardijan fra Bože Vuleta. Provincijal je u homiliji upozorio na poziv sv. Pavla da nitko ne jede nezarađen kruh nego da ga svi zaslužimo svojim radom. Izrazivši nadu da će svi na gimnaziji to ove nastavne godine savjesno činiti, posebno je pozvao profesore da budu ne samo prenositelji znanja nego i odgajatelji za ispravan život, a sve po uzoru na časne prethodnike koji su utkali svoje živote u dugu povijest Gimnazije.

Fotografije (foto: fNJ) s mise vidi ovdje.

Nakon mise učenici i profesori okupili su se ispred južnog ulaza u gimnaziju gdje je obavljeno fotografiranje: svih zajedno i pojedinih  razreda s razrednicima.

 

Profesori s provincijalom prvi dan nastavne godine

 

U 10:45 započeli su prvi školski sati. Svaki je razred imao po četiri skraćena sata prema privremenom rasporedu.

U 12:40 održana je kraća sjednica Nastavničkog vijeća na kojoj su riješena neka tekuća pitanja vezana za početak nastavne godine.

Svima želimo sretan i blagoslovljen početak nove nastavne godine!

Osobito toplu dobrodošlicu želimo novim učenicima Gimnazije!

 

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas121
Ovaj mjesecOvaj mjesec2912
UkupnoUkupno826734

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8