Martin državni prvak u latinskom jeziku

Učenik IV.a razreda naše gimnazije Martin Vrlić osvojio je prvo mjesto na državnom natjecanju u poznavanju latinskog jezika i rimske civilizacije. Nakon prošlogodišnjega drugog mjesta na istom natjecanju i u istoj kategoriji Martin je ove godine, sa svojim mentorom dr. fra Brunom Pezom, postigao još veći uspjeh!

 

Martin, bogat prošlogodišnjim iskustvom, čeka početak natjecanja

Natjecanje u poznavanju klasičnih jezika (grčkog i latinskog) održano je u Gimnaziji Antuna Vrančića u Šibeniku od 26. do 28. ožujka 2012. Godine. Natjecalo se u četiri kategorije iz latinskog jezika (osnovne škole, zdravstvene škole, opće i jezične gimnazije i klasične gimnazije) i u dvije kategorije iz grčkog jezika (osnovne škole i klasične gimnazije).
U Martinovoj skupini bilo je ukupno 14 natjecatelja koji su ranije postigli najbolje rezultate na županijskim natjecanjima.

Branimir spreman za početak natjecanja

Našu je gimnaziju u kategoriji općih i jezičnih gimnazija zastupao učenik II.b razreda Branimir Plavša koji je, pod vodstvom mentorice prof. Simone Atlaga i u konkurenciji 20 natjecatelja, zauzeo odlično 11. mjesto.

Proglašenje pobjednika

Martinu i Branimiru kao i njihovim mentorima fra Brunu i Simoni srdačne čestitke!!!

Zadovoljni i ponosni nakon povratka u svoju školu

 

Kalendar šk. godine 2017./2018.

Festival 2012

Posjetitelji od 1. 2. 2011.

DanasDanas128
Ovaj mjesecOvaj mjesec2919
UkupnoUkupno826741

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10